Virágküldés
Szerezzen örömet Velünk

Virágküldés

Születésnap, névnap, évforduló vagy csak úgy szeretné meglepni kedvesét? Küldjön neki egy csokor virágot vagy virágboxot. Keressen minket telefonon vagy személyesen üzletünkben. Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik virág kiszállítással ennyi idő alatt rengeteg embernek csaltunk mosolyt az arcára, kívántunk boldog születésnapot vagy kértünk bocsánatot virágainkkal, a legnagyobb elégedettséggel mind a megrendelő mind a címzett részéről. Budapest egész területén és vonzás körzetébe szállítunk 08-tól 20-óráig.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a virágküldés menetét és szabályát:

Amit fizetni kell: a készítmény értéke + szállítási díj

Minimális termék érték, amit szállítunk 3500.- forint, közigazgatási határon túl 4500.- forint.

Személyesen: a virágüzletben

1134 Budapest XIII. ker. Róbert Károly krt.41-43.

Hétfőtől-Szombatig: 09.00-19.00

Vasárnap: 10.00-14.00

Telefonon: +36 1 350 76 90

fizetés hitelkártyával

Ön megadja a kártya számát, lejárati idejét kollégánk a bankunkon keresztül engedélyezteti az összeg leemelését az Ön számlájáról. VISA , Master Card és American Express típusú dombornyomott kártyát fogadunk el. Az adatokat bizalmasan kezeljük, és fizetés után megsemmisítjük!

fizetés banki átutalással

K&H Bank Rt. 10404065-50526665-78711009 számlaszámra, Virági Kft névre. Telefonon megbeszélt összeget kell átutalni. A megjegyzés rovatban tüntesse fel a címzettet és szállítás időpontját. A banki átutalás átfutási ideje átlagosan 4 óra, de biztonság kedvéért inkább 1 napot számoljon. A bankok csak munkaidőben utalnak! Teljesíteni csak az összeg megérkezésekor tudunk.

Minden estben a szállítás előtt kell rendezni a számlát.

Mi történik, ha a címzett nem tartózkodik a szállítási címen?

Amennyiben rendelkezünk a címzett telefon számával, felhívjuk. Hova adhatjuk le a virágküldeményt. Ha nincs telefonszám, akkor megpróbáljuk leadni a szomszédban. Értesítő lapot dobunk be a címzettnek, hogy küldeménye érkezett és hol veheti át.

Hogyan szállítunk?

A szállítások idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni, kivételt képeznek az esküvői, illetve kegyeleti készítmények. Minimális időintervallum 2 óra. Kérjük, jelezze mettől meddig tartózkodik a címen a címzett.

Szállítási díjak és feltételek:

Kérjük, ügyeljen a pontos címre (Sok esetben nem a címzett neve van a kapucsengőn!)Amennyiben a megrendelőnek felróható okból ( pontatlan cím ill. rosszul megválasztott időpont miatt) nem sikerül a szállítás, másnap átveheti az üzletben a készítményt ill. újabb szállítási díjért, szállítjuk ki újra.

A szállítás díja a megrendelt virágküldemény eljuttatását tartalmazza a címzetthez. Amennyiben különleges kérése van, kérjük jelezze az eladónál ( időpont, csak kézbe, feladó titkos, stb...) Változtatás jogát fent tartjuk. Szezonális növényeket hasonlóval pótoljuk. Kérdésével keresse fel üzletünket: +36 1 3507690 vagy facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/viragikft/

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

25000.- forint szállított érték felett Budapesten a szállítás ingyenes!

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

2700.- XIII. ker.

3000.- V., VI., VII.,. ker.

3500.- I., VIII., XIV., IX. ker.

4000.- XI., III., ker.

4200.- XII., XIX., X., XV., IV. ker.

4700.- II., XX.,XVI. ker.

5000.- XXII., XXI., XVIII. ker.

5500.- XXIII., XVII. ker.

8000.- Budaörs, Budakeszi, Budakalász, Üröm,

8500.- Alag, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Fót, Gyál, Pilisvörösvár, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Kerepes, Mogyoród, Nagykovácsi, Solymár, Törökbálint,Vecsés,

9500.- Dunaharaszti, Ecser, Érd, Halásztelek, Kistarcsa, Mende, Nagytarcsa, Pécel, Szigethalom, Taksony, Tököl, Pomáz, Szigetszentmiklós, Szentendre,

10000.- Ecser, Felsőpakony, Göd, Gödöllő, Gyömrő, Isaszeg, Leányfalu, Maglód, Üllő, Szada, Szigetcsép, Veresegyház, Telki, Biatorbágy, Alsónémedi, Páty