Rólunk:

Mindig az volt a célunk, hogy aki betér virágüzletünkbe, ne csak egy áru le rakatot lásson, hanem egy hangulatos virágboltot ahol otthonosan érezi magát. Ehhez szakképzett virágkötőink is igyekeznek hozzájárulni szakértelmükkel és kedvességükkel!

Bátran fordulhatnak, hozzánk vevőink növényeik gondozásával kapcsolatos kérdésekkel, mindig szívesen segítetünk tanácsainkkal és ötleteinkkel. A növénygondozáshoz földdel, tápoldattal és növényápoló szerekkel is rendelkezünk.

Hosszú évek tapasztalatát tudjuk magunk mögött, ami garancia arra, hogy mindig friss, tartós virág kerüljön a vevőhöz. Azt a virágot, virágkészítményt, ami nem friss leárazzuk és nagyon alacsony kedvezményes áron értékesítjük, természetesen felhívjuk erre vásárlóink figyelmét. Ez a biztosíték arra, hogy aki nálunk vásárol, az bizonyosan visszatér majd.

Rengeteg cserepes virágunk van, melyeket szakszerűen gondozunk, amíg a vevőhöz nem kerül, az üzletbe csak gondosan kiválasztott egészséges növény kerülhet.

Több mint 20 éve elégedettek vevőink virágüzletünk által nyújtott választékkal, vágott virágaink frissességével, korrektségünkkel, eladóink kedvességével és szaktudásával.

 

 

A honlap üzemeltetője:

VIRÁGi kft

Üzlet címe:1134 Budapest Róbert Károly krt.41-43.

Székhely:1033 Budapest Reviczky ezredes utca 16.fszt.1.

cégjegyzékszám:01-09-664325

telefon:061-350-7690

email: viragikft@gmail.com

adószám:12304071-2-41